Ο Βασίλης Κατσαμάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου για τη μέχρι τώρα πορεία της Επισκοπής αλλα και για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Ακρίτα. Ο 23χρονος αμυντικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον στόχο της Επισκοπής που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την συγκομιδή των βαθμών που έχει η Επισκοπή μέχρι τώρα που την φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας:
«Θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς αν παίρναμε κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια με Ασίτες και Πατούχα. Δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι πήγαμε καλά το 2010, εύχομαι να τα πάμε καλύτερα την χρονιά αυτή και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στην κορυφή».

Για την δουλειά που έγινε κατά διακοπή τον εορτών και για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ακρίτα:
«Δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε καθόλου, παρόλο που πήραμε ρεπό κάποιες μέρες, βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Αν Κάποιες ομάδες «χαλάρωσαν» λίγο σίγουρα θα γυρίσουν επηρεασμένες από της διακοπές. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ο Ακρίτας μπορεί να είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά είναι μια καλή ομάδα που θέλει προσοχή. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που θα παλέψουμε για τους 3 βαθμούς, αν εμείς είμαστε όπως πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, ο Β. Κατσαμάς αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και τους δικούς του:
«Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας.Για να το πετύχουμε όμως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καταρχήν στα επόμενα πέντε πολύ σημαντικά παιχνίδια για να πάρουμε του βαθμούς που θέλουμε. Ο στόχος της ομάδας είναι και προσωπικός στόχος, ηρθά στην Επισκοπή για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και εγώ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αν τα καταφέρουμε θα έχω πετύχει και εγώ κάτι φέτος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook