Επιτυχημένη κρίθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, που τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε πυροβοληθεί κατά λάθος από τον σύντροφο της Όλγας, Αλέξανδρο Αγγλούπα.

«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες» αναφέρει πηγή του Yupi, προσθέτοντας: «Ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα η Γωγώ θα καταφέρει να βγει από την εντατική. Η σφαίρα τελικά δεν έχει αφαιρεθεί από το σώμα της, καθώς κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται –τουλάχιστον προς το παρόν- να γίνει κάτι τέτοιο».

http://www.yupi.gr/data/photos/Olga_Farmakh_me_ta_aderfia_ths_medium.jpg
Η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της, Γωγώ, και τους δύο αδερφούς τους, Μανούσο και Κώστα, σε φωτογράφισή τους για το περιοδικό ΟΚ! τον Μάιο του 2011.

Στο πλευρό της 25χρονης κοπέλας, που βρίσκεται τόσες μέρες σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΝΙΜΤΣ, βρίσκονται συνεχώς οι γονείς και τα τρία αδέρφια της.

Όσο για τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, φαίνεται πως βρίσκεται και ο ίδιος σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο του μέλημα, αφού αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους από τον εισαγγελέα, ήταν να δώσει αίμα για την Γωγώ.

(yupi)