H Jennifer Lopez που πρόκειται να λανσάρει τη δική της σειρά με skincare, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα video – έκπληξη για τους θαυμαστές της.

Στα πλαίσια του #ImReel challenge που κυκλοφορεί στο Instagram, η star ανέβασε ένα μικρό βίντεο όπου μάς δείχνει όλα τα βήματα που ακολουθεί για να λάμψει, προσκαλώντας τους followers της να ανεβάσουν με τη σειρά τους τις δικές τους ρουτίνες περιποίησης – λέγοντας ότι θα αναδημοσιεύσει τις αγαπημένες της.

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, φαίνεται να χρησιμοποιεί μόλις 4 προϊόντα – της δικής της σειράς φυσικά (JLo Beauty).

Ποια είναι αυτά;

#1. That Hit Single – Daily Facial Gel Cleanser

Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος για να νιώσει την επιδερμίδα της απόλυτα καθαρή.

#2. That JLo Glow – Multitasking serum

Συνεχίζει με το (πραγματικά) multitasking serum που συγκεντρώνει αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες σε ένα μαγικό μπουκάλι. Στα plus ότι αφήνει αυτή τη signature glow στο δέρμα, ενώ τονώνει και συσφίγγει στη στιγμή.

#3. That Blockbuster – Wonder Cream

Μια πραγματικά θαυματουργή κρέμα εμπλουτισμένη με μια φόρμουλα υαλουρονικού οξέως επόμενης γενιάς, που ενυδατώνει και αφήνει λεία και φωτεινή την επιδερμίδα για 24 ώρες.

#4. That Star Filter – Face Highlighter & Brightening Primer

Ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας με την ελαφριά σύνθεσή του και το ελάχιστο χρώμα, που μπορεί να φορεθεί είτε μόνο του είτε κάτω από το μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook