Θα κυκλοφορήσουν μόλις εννέα μοντέλα

Η βιομηχανία των video games ζει στον αστερισμό του PS5, με την έλλειψη που υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο να έχει προκαλέσει αίσθηση.

Η Caviar, εταιρία γνωστή για τα ακραία premium προϊόντα, αποφάσισε να παρουσιάσει με διαφορετικό τρόπο τη νέα κονσόλα της Sony.

Το Golden Rock PS5 θα είναι καλυμμένο με 4,5 κιλά χρυσού 18 καρατίων έκαστο. Η διαδικασία για την κάθε χρυσή κονσόλα παίρνει περίπου 4 μήνες και ξεκινάει με οκτώ διαφορετικά φύλλα χρυσού που πρέπει να πάρουν το γεωμετρικό σχήμα ούτως ώστε να θυμίζουν λίθο και να κολλήσουν πάνω στο PS5.

Το κόστος; Η τιμή του κάθε χρυσού PS5 θα ξεκινάει από τα 499.000 δολάρια για όποιον θέλει να το αποκτήσει στη συλλογή του, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν μόλις εννέα μοντέλα

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 1.342 πελάτες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και ανάμεσά τους λέγεται πως βρίσκεται ο σούπερσταρ του NBA, LeBron James, ένας γνωστός Ρώσος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και ένας εξίσου διάσημος Αμερικανός επιχειρηματίας από τον χώρο της πληροφορικής, των οποίων τα ονόματα για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτονται.

Αν πάλι η…τσέπη σας δεν αντέχει μια τέτοια αγορά, τότε μπορείτε να αρκεστείτε στις Carbon & Black Leather PS5 εκδόσεις της Caviar. Η συγκεκριμένη κοστίζει $5.830 και υπάρχουν 99 μοντέλα διαθέσιμα. Αν το θέλετε και με δέρμα αλιγάτορα θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω στα $8.140.

Τα χειριστήρια στην προκειμένη θα είναι ασορτί με το ντύσιμο της κονσόλας -στην περίπτωση του Golden Rock μοντέλου, μόνο το touchpad του DualShock 4 θα είναι επιχρυσωμένο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Να σημειωθεί πως όλες αυτές οι εκδόσεις που προαναφέραμε βασίζονται στο Digital Edition του PS5, οπότε όσοι προτιμάτε τα retail αντίτυπα καλύτερα να μείνετε μακριά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook