Όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο για το σοκαριστικό περιστατικό του 2019 στο Εδιμβούργο

Τσακώθηκε αγρίως με έναν άντρα στον δρόμο και μαινόμενη η γυναίκα από τη Σκοτία, του δάγκωσε τη γλώσσα κόβοντας ένα κομμάτι της.

Το οποίο είδε ένας γλάρος και κατέβηκε για να το φάει. Αυτά ακούγονται στο δικαστήριο του Εδιμβούργου αυτές τις μέρες, όπου εκδικάζεται το περιστατικό του Αυγούστου του 2019.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Edinburgh Evening News, η 27χρονη Bethaney Ryan τσακώθηκε με τον James McKenzie σε δρόμο της πόλης.

Κι ενώ τον απειλούσε με τις μπουνιές της, έγειρε ξαφνικά πάνω του και τον φίλησε. Μόνο που το φιλί δεν ήταν αυτό που φαινόταν.

Η γυναίκα δάγκωσε και έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι από τη γλώσσα του (3×2 εκατοστά, σύμφωνα με την εισαγγελέα Susan Dickson).

«Τον φίλησε στα χείλη και κατά τη διάρκεια του φιλιού, του δάγκωσε τη γλώσσα, γεγονός που προκάλεσε την αφαίρεση ενός κομματιού της γλώσσας», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας Dickson στη δικαστική αίθουσα.

Εκείνος έφτυσε το κομμένο κομμάτι και ένας «μεγάλος γλάρος» κατέβηκε σε μια στιγμή και το έφαγε. Αν είχαν το κομμάτι, θα μπορούσαν να το επανασυνδέσουν χειρουργικά, είπε η Dickson.

Ο McKenzie μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. «Δεν χρειάστηκε εγχείριση, με δεδομένο ότι το κομμάτι της γλώσσας δεν ήταν πια διαθέσιμο και δεν μπορούσε να επανασυνδεθεί», δήλωσε η εισαγγελέας.

Η Ryan είχε συλληφθεί και την Πέμπτη δήλωσε ένοχη για την επίθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς προκάλεσε τον καυγά…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook