Ο Μανώλης Φραγκάκης έχασε τη μητέρα του

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων

Η  Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Χανίων εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο μέλος του Συμβουλίου Εμμανουήλ Φραγκάκη για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Ουρανίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα Άρη Παπαδογιάννη για τον θάνατο της Ουρανίας Φραγκάκη

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας» κ. Άρης Παπαδογιάννης και τα μέλη του συνδυασμού, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στο Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων, συνεργάτη της παράταξης και πάνω απ’ όλα φίλο Μανόλη Φραγκάκη,  για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Ουρανίας.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της εκλιπούσης και να δώσει δύναμη στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Χανίων για την απώλεια στην οικογένεια του δημοτικού συμβούλου, Μανώλη Φραγκάκη

Συλλυπητήρια εκ μέρους της δημοτικής αρχής και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων, στην οικογένεια του δημοτικού συμβούλου Μανώλη Φραγκάκη για τον θάνατο της μητέρας του, εκφράζουν με μήνυμά τους, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης.

«Εκ μέρους του συνόλου του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στον αγαπητό συνάδελφο, Μανώλη Φραγκάκη για την απώλεια της μητέρας του, Ουρανίας Φραγκάκη. Ας είναι αιωνία η μνήμη της.», αναφέρουν στην από κοινού δήλωσή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook