Με μια ψηφιακή ξενάγηση στην σπηλιά  – ατελιέ της Γερμανίδας ζωγράφου Stephanie Strassner συνεχίζονται την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου οι μεταδόσεις στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου στο youtube – Heraklion Arts & Culture. 

Γοητευμένη από το κρητικό φως, η  Stephanie Strassner αποφάσισε να εγκατασταθεί και να δημιουργεί στην Κρήτη.  Μεταμορφώνοντας σε ατελιέ μια σπηλιά που βρίσκεται στα νότια παράλια του Νομού Ηρακλείου και με εμπνεύσεις που προέρχονται από τα κρητικά τοπία, καταθέτει την δική της προσωπική άποψη για την τέχνη της ζωγραφικής. Γι’ αυτό και η επίσκεψη που κάναμε στο «κελί» της, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την on line πρεμιέρα της ξενάγησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=g-4Q9Z4qJHU&feature=youtu.be

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί»  του Δήμου Ηρακλείου και μετά την πρεμιέρα θα παραμείνει διαθέσιμη στη ζώνη θέασης «Το κελί του καλλιτέχνη».

Συντελεστές: Stephanie Strassner (Ζωγράφος) • Γιώργης Πακιουφάκης (Οργάνωση παραγωγής, βίντεο, μοντάζ)

Ψηφιακό Φεστιβάλ “Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί”

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook