Τηλεδιάσκεψη για την επόμενη μέρα στην τεχνική κολύμβηση έπειτα από τις πρόσφατες εξελίξεις με τις αποφάσεις της ΓΓΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (24/02, 21:00).

Στην ανοιχτή διαβούλευση θα συμμετάσχουν σωματειακοί προπονητές τεχνικής κολύμβησης και εκπρόσωπων των σωματείων, έπειτα από πρωτοβουλία του τεχνικού συμβούλου και των ομοσπονδιακών προπονητών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

Τηλεδιάσκεψη, με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις με τις αποφάσεις της ΓΓΑ για άνοιγμα των Κολυμβητηρίων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, με τη συμμετοχή σωματειακών προπονητών τεχνικής κολύμβησης και εκπροσώπων των σωματείων, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Τεχνικού συμβούλου και των Ομοσπονδιακών προπονητών της ΚΟΕ.

Σκοπός της, στην ανοιχτή αυτή διαβούλευση, να ακουστούν οι προτάσεις των συναδέλφων τους, σ’ ότι αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα του αθλήματος το οποίο και θα πρέπει να διεξαχθεί με όσο το δυνατόν πιο δίκαιους κανόνες, στις υπάρχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του covid – 19.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές και για τον Αθλητισμό, είναι επιτακτική η ανάγκη, η όσο το δυνατόν καλύτερη και προσφορότερη σύζευξη των όποιων προτάσεων υπάρξουν, για το γενικότερο καλό του αθλήματος της Τεχνικής κολύμβησης.

Οι δύο θεματικές ενότητες της Τηλεδιάσκεψης:

1η θεματική ενότητα: Η επόμενη  μέρα

2η θεματική  ενότητα: Αγωνιστικό καλεντάρι

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook