Το απόλυτο trend στο μακιγιάζ

Οι περισσότερες ούτε που θα φανταζόσασταν ποτέ ότι το συγκεκριμένο χρώμα θα αποτελούσε το απόλυτο trend στο χώρο του μακιγιάζ, αναφορικά με τις σκιές ματιών. Ωστόσο, πολλές είναι οι αγαπημένες μας celebrities που το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους, δίνοντας στο μακιγιάζ τους τη ζεστασιά του ηλιοβασιλέματος.

Ο λόγος για την πορτοκαλί σκιά ματιών, σε διάφορες εκδοχές που ταιριάζουν στον κάθε τόνο δέρματος -από το βαθύ πορτοκαλί του λωτού, μέχρι το πιο ανοιχτό του ροδάκινου. Και αν μέχρι πρότινος θεωρούνταν μια επιλογή εκκεντρική και σχετικά δύσκολη αναφορικά με τον συνδυασμό του υπόλοιπου look, σήμερα φαίνεται ότι προτιμάται από τις περισσότερες και μάλιστα όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς οι αποχρώσεις του πορτοκαλί φέρνουν στο νου τόσο τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του καλοκαιριού, όσο και τα πιο μελαγχολικά χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Τολμήστε, λοιπόν, να προσθέσετε την πορτοκαλί σκιά στο make up look σας και έτσι να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Η πιο απλή εκδοχή είναι να δημιουργήσετε ένα απόλυτα αιθέριο look, με έναν σχετικά ανοιχτόχρωμο πορτοκαλί τόνο, τον οποίο θα συνδυάσετε και με το κραγιόν σας σε κάποια αντίστοιχη απόχρωση.

Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση φέρτε το… ηλιοβασίλεμα στα μάτια σας, αναμειγνύοντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις, μία πιο ανοιχτή και μία πιο σκούρα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και πιο δραματικό smokey μάτι. Συνδυάστε με ένα ουδέτερο κραγιόν στα χείλη και καλά περιποιημένα φρύδια και είστε έτοιμες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook