Ο τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε οικογένεια – Δείτε το βίντεο

Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε ο τραγουδιστής Δάκης. Όπως τόνισε οι γιατροί του έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής.

Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ο τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και γιατί πήρε την απόφαση να μην κάνει οικογένεια δηλώντας πως δεν μετάνιωσε ποτέ για τις αποφάσεις του.

«Δεν φαντάστηκε ποτέ τον εαυτό μου παντρεμένο, με παιδιά» υπογράμμισε και εξήγησε πως είχε αρραβωνιαστεί και είχε κάνει ακόμη και τη λίστα με τους καλεσμένους για τον γάμο του τον οποίο τελικά ακύρωσε.

«Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη την οποία δεν περιμένεις. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο» αποκάλυψε.

«Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής» τόνισε ο Δάκης.

Όπως δήλωσε μαζί του ήταν οι φίλοι μου και οι συγγενείς του. «Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό» επεσήμανε.

Τέλος μιλώντας για την καριέρα και την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού σημείωσε πως θα ήταν αχάριστος εάν έλεγε ότι δεν είχε τη θέση που του αναλογούσε αλλά δήλωσε πως θα ήθελε να τον είχαν πάρει λίγο πιο σοβαρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook