Η ΕΠΟ αποφάσισε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εφόσον δοθεί η άδεια διεξαγωγής αγώνων.

Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι η 28η Μαρτίου, με την ΕΠΟ να τονίζει ότι διεξαχθεί ο πρώτος γύρος μόνο. Παράλληλα όσες ομάδες δεν “κατέβουν” θα υποβιβαστούν χωρίς περαιτέρω κυρώσεις. Ολες οι ομάδες θα πρέπει να ενημερώσουν για το τι θα πράξουν μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook