Οι άγνωστοι δράστες έγραψαν μια λέξη και πέταξαν μπογιές και τρικάκια – Συνθήματα και μπογιές και στο σπίτι του Κυριάκου Βιρβιδάκη καθώς και στο πολιτικό γραφείο του Μανούσου Βολουδάκη

Τελευταία ενημέρωση 13:30

Συνεχίζοντας τις «καταδρομικές» επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών και κομματικών οργανώσεων της ΝΔ σε όλη την χώρα, την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, αντίστοιχη επίθεση πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν – άγνωστο πως – στο κτίριο εμπορικού μεγάρου στον 4ο όροφο του οποίου βρίσκονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων.

Στον τοίχο του διαδρόμου έγραψαν με μαύρη μπογιά την λέξη «Δολοφόνοι», πέταξαν μπογιά στην πόρτα και τρικάκια με συνθήματα υπερ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως διαπιστώθηκε και από τους αστυνομικούς που πήγαν για τις σχετικές έρευνες, δεν υπήρξε παραβίαση της πόρτας των γραφείων και δεν έγινε βανδαλισμός στο εσωτερικό, όπως είχε γίνει την Παρασκευή στο πολιτικό γραφείο του Υφυπ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Αντίστοιχη “επίθεση” με μπογιές κλπ έγινε και στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Χανίων της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη επι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Βουλευτής σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Κάποιοι θρασύδειλοι επισκέφθηκαν ξανά μέσα στη νύχτα το γραφείο μου, και κατόρθωσαν το γνωστό ανδραγάθημα: Πέταξαν μπογιές και προκηρύξεις. Οι προκηρύξεις αυτή τη φορά ήταν για να υποστηρίξουν αίτημα του κατά συρροήν δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα.
Σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς έχω να πω αυτό: Δε μας φοβίζετε, δε μας εμποδίζετε. Ούτε εμένα, ούτε τους συνεργάτες μου. Το ίδιο λένε και όλοι οι συνάδελφοί μου που υφίστανται τελευταία όλο και συχνότερα αντίστοιχες επιθέσεις. Το ίδιο και όλα τα στελέχη της παράταξής μας, στα Χανιά και σε όλη την Ελλάδα.
Σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, κουκουλοφόρους και μη, λέω ακόμη ότι βλέπουμε για ποιους σκοπούς αγωνίζεστε και καταλαβαίνουμε ποιοι είστε. Κρυπτόμενοι αποκαλύπτεσθε!  
Συνειδητοποιώντας καθημερινά τις διαστάσεις και τις συνέπειες του εμφυλιοπολεμικού μίσους που καλλιεργεί η νεοκομμουνιστική Αριστερά στην πατρίδα μας, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη δουλειά μας για μια Ελλάδα δημοκρατική, σύγχρονη και ευημερούσα.  
Επέλεξα συνειδητά το πολιτικό μου γραφείο να είναι στο κέντρο της πόλης, στο πατρικό μου σπίτι, προσβάσιμο από παντού και σε όλους. Εκεί θα συνεχίσω τη δουλειά μου, με τις ίδιες πάντα αρχές και αξίες, δίπλα στους ανθρώπους που με εξέλεξαν βουλευτή.”

Όμως στην διάρκεια της νύχτας στο “στόχαστρο” βρέθηκε και η “Γαλαρία” στην Χαλέπα, το σπίτι στο οποίο διαμένει ο πρώην υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Οι δράστες έγραψαν συνθήματα υπερ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν μπογιές στο εξωτερικό τοιχείο της οικίας που είναι στην πλευρά του δρόμου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις επιθέσεις στο σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Οι υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους. Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά.
 
Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook