Πράγματα και θαύματα λέγονται για τις επιλογές της Ανώτατης Στρατιωτικής ηγεσίας σε σχέση με τις κρίσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από το Πεντάγωνο κορυφαίος στρατιωτικός παράγοντας «κλειδί» των προτάσεων που έχουν γίνει, έχει βάλει στόχο να αφήσει εκτός, να αποστρατεύσει, όλους όσους δεν τους θεωρεί ελεγχόμενους από εκείνον. 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα τον αφήσει η πολιτική ηγεσία να κάνει παιχνίδι, να περάσει στην ηγετική ομάδα η παρέα του, τους υποτακτικτούς του, αδιαφορώντας για τα ουσιασικά προσόντα των αξιωματικών που σε μια τέτοια περίοδο πρέπει να είναι άριστοι για να ξεχωρίσουν.

Ας του ζητήσει κάποιος από την πολιτική ηγεσία τους φακέλους των αξιωματικών που «θάβει» και τους αξιωματικούς που προωθεί. Τότε δεν θα γίνει το «έγκλημα» που ετοιμάζεται να γίνει στις Ένοπλες δυνάμεις.

Έτσι, δεν θα χαθούν στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πρώτοι από όλα τα σχολεία που πήγαν, τα οποία έχουν πληρώσει ακριβά, εκείνοι και οι οικογένειές τους ούτε και η προσήλωση στο καθήκον.

Αν ισχύουν όλα όσα μαθαίνουμε μετά τις κρίσεις ορισμένοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook