Ο ΣΦΠ Χανίων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, τηρώντας τα απαιτούμε μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Με τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων, τα οποία υποβλήθηκαν σε rapid-tests, ο χανιώτικος σύλλογος πραγματοποίησε την κοπή πίτας με την ευχή για γρήγορη και ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα.

Η ενημέρωση του ΣΦΠΧ έχει ως εξής:

Τις πρωινές ώρες της περασμένης  Κυριακής 21 Φεβρουαρίου σε μια σεμνή τελετή και με τον αριθμό των ατόμων που προβλέπεται, δεδομένων των υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας Covid-19, το ΔΣ του Συνδέσμου Φίλων Πετοσφαίρισης  Χανίων (Chania Volley) και με την παρουσία του αντιδημάρχου αθλητισμού του δήμου Χανίων κ. Στυλιανού Μιχαηλάκη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2021.

Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου ευχήθηκε γρήγορη και ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα για όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την είσοδο στα γραφεία του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν rapid test σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον κ. Καδιανάκη Εμμανουήλ, έφορο του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου.

Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές  του Συνδέσμου Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων (Chania Volley) σας εύχονται ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό, ασφαλές και υγιές αθλητικό  2021

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Στυλιανός  Μιχαηλάκης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κοπανάκη Στέφανο και τον Αντιπρόεδρο κ. Καμαριανάκη Χρήστο,  σε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook