Τα καλύτερα e-shops βάσει ικανοποίησης πελατών

Ποια ηλεκτρονικά κατάστημα έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίζουν για την άμεση αποστολή των παραγγελιών σου; Την απάντηση έδωσαν οι ίδιοι οι καταναλωτές μέσω των BestPrice Customer Review Awards 2020.

Το BestPrice.gr απονέμει για 4η συνεχή χρονιά τα BestPrice Customer Review Awards στα ηλεκτρονικά καταστήματα που ξεχώρισαν για την εξυπηρέτησή τους, με βάση την εμπειρία των χρηστών του.

Τα BestPrice Customer Review Awards είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων για την ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχουν στους πελάτες τους. Για την ανάδειξη των καλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων υπολογίζεται ο μέσος όρος βαθμολογίας των αξιολογήσεων από τους χρήστες το προηγούμενο έτος, λαμβανοντας υπόψη τόσο τον συνολικό αριθμο αξιολογήσεων όσο και το πλήθος τυχόν αρνητικών αξιολογήσεων.

Φέτος, 121 ηλεκτρονικά καταστήματα διακρίθηκαν συγκεντρώνοντας μέσο όρο βαθμολογίας χρηστών πάνω από 4, με άριστα το 5. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr επισκέπτονται σε μηνιαία βάση περισσότεροι από 4 εκατομμύρια χρήστες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 2.600 ηλεκτρονικά καταστήματα. 

Σε μια περίοδο, λοιπόν, που οι ηλεκτρονικές παραγγελίες καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο μέρος των συνολικών αγορών ενός νοικοκυριού, το BestPrice.gr σε βοηθάει να ανακαλύψεις ηλεκτρονικά καταστήματα που αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα BestPrice Customer Review Awards καθώς και η πλήρης λίστα των καταστημάτων είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/customer-review-awards.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook