Τι αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ στην τακτική του συνεδρίαση και με φόντο την παραίτηση του Γιάννη Κουτράκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.) Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποίησε σήμερα την τακτική συνεδρίαση του, με θέμα την αντικατάσταση του μέλους του κ. Ιωάννη Κουτράκη, μετά την υποβολή της παραίτησής του από το Δ.Σ., για προσωπικούς λόγους.

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. όρισε ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, κ. Γεώργιο Ξανθουδάκη, έπειτα από σχετική πρόταση του Δημάρχου Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Μιχαήλ Τσουπάκη.

Κατόπιν, με σχετική εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή, στο στέλεχος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., νυν Διευθυντή Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Πατεράκη.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Κουτράκη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της Επιχείρησης, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα στον κ. Πατεράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook