Μετά από σειρά πιέσεων και παρεμβάσεων από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, πέτυχε την έγκριση εκατοντάδων ενστάσεων των εποχικά εργαζόμενων που δεν μπορούσαν να λάβουν το επίδομα ανεργίας λόγω έλλειψης ενσήμων και λόγω μη έγκυρης παρουσίας τους στον ΟΑΕΔ.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου:

Με παρέμβαση  του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στην επιτροπή, Εκδίκασης  Ενδικοφανών  Προσφυγών  του ΟΑΕΔ ,εγκρίθηκαν εκατοντάδες ενστάσεις εποχικά επιδοτούμενων ανέργων οι οποίοι είχαν στερηθεί το επίδομα ανεργίας λόγω μη έγκυρης παρουσίας (φυσική – ηλεκτρονική) ή τους έλειπαν λίγα ένσημα από το όριο επιδότησης τους.

Να σημειωθεί ότι τόσο η θέση του Περιφερειακού Διευθυντή όσο και των υπόλοιπων μελών της επιτροπής συνάδει με τις απόψεις του Ε.Κ.Η , με αποτέλεσμα τις ομόφωνες αποφάσεις για την δικαίωση εκατοντάδων εποχικά απασχολουμένων εργαζομένων.

Το Ε.Κ.Η θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του προς πάσα κατεύθυνση με σκοπό την εύρεση λύσεων στα προβλήματα που έχουν προκύψει από την Υγειονομική – Οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας και τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook