Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων ενόψει σύσκεψης/τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Σήμερα, Τρίτη 02 Μαρτίου 2021, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, της Δ/ντριας Δασών Χανίων, κας Πολύμνιας Σκλαβάκη, της Διευθύντριας Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Χανίων, κας Μαρίας Μυλωνάκη, της Πρ/νης της Νομικής Υπηρεσίας Περιφέρειας Κρήτης, κας Μαρίας Φουρναράκη, του Προέδρου του ΤΕΕ–Τμ. Δυτικής Κρήτης, κ. Σπύρου Σοφιανού, εκπροσώπου του ΓΕΩΤΕΕ, κ. Ιωάννη Φωτάκη, και  του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, κ. Ιωάννη Δασκαλάκη, της Αντιπροέδρου κας Αγάπης Μικρού και του Μέλους Δ.Σ., κ. Νικόλαου Χαζιράκη. 

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων ενόψει σύσκεψης/τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κας Μαρίας Κοζυράκη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον Πρωτογενή Τομέα κ. Εμμ.  Χνάρη, των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και λοιπών θεσμικών εκπροσώπων της Π.Ε. Χανίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook