Απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνει η επιστροφή στη δράση για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, στην Α1 πόλο.

Ο αγώνας για την 6η αγωνιστική είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (03/03) και ώρα 16:30 στο κολυμβητήριο Χανίων. Στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα θα είναι όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Αποστολάκη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Στις… επάλξεις επιστρέφει ο ΝΟΧ ANEK LINES, ο οποίος μετά τις τελευταίες αποφάσεις ξεκινά και πάλι τις δραστηριότητες του στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα φιλοξενεί στις 4.30 το απόγευμα την Τετάρτη (3/3) στο κολυμβητήριο Χανίων τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Ναυτικός Ομιλος επιστρέφει στη δράση, έχοντας καταφέρει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές να σημειώσει τρεις νίκες (ΟΥΚ Βόλου, Χίος, Παλ. Φάληρο) και να έχει ηττηθεί σε δύο παιχνίδια (Ολυμπιακός, ΑΕΚ). Ζήτημα για την ομάδα, είναι να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο αξιοπρεπής μέχρι το τέλος της περιόδου όπου είναι γνωστό πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, χαρακτηρίζεται ειδικών συνθηκών…

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα βρίσκονται όλοι οι παίκτες του, πλην του Αποστολάκη ο οποίος δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook