Τον τελευταίο χρόνο που φοράτε μάσκα προστασίας δίνετε έμφαση το βλέμμα. Απλώνετε και πάλι τις αγαπημένες σκιές και φροντίζετε ώστε τα φρύδια σας να είναι τέλεια.

Έχετε ήδη καταφέρει να τα κρατήσετε πλούσια και με υπέροχο σχήμα, με την βοήθεια πάντα της brow expert. Και τώρα που μένετε σπίτι το μόνο που κάνετε είναι να αφαιρείτε τις μικρές τρίχες χωρίς να πειράζετε το σχήμα.

Παράλληλα τους χαρίζετε ένταση με το κατάλληλο μολύβι ή σκιά.

Συχνά όμως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Δεν μένουν στη θέση τους. Που σημαίνει πως είναι ατίθασα. Προσπαθείτε να τα τιθασεύσετε με την ειδική μάσκαρα ή προϊόντα σε μορφή τζελ ή solid.

Αν παρ’ όλα αυτά δεν τα καταφέρνετε οι ειδικοί έρχονται για άλλη μια φορά να δώσουν τη λύση. Η οποία είναι πανέξυπνη και εύκολη.

Αρκεί να απλώσουμε μικρή ποσότητα σπρέι χτενίσματος και δεν θα πετάει ούτε μια τριχούλα.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα βουρτσάκι για μάσκαρα, μίας χρήσης. Kι επειδή υπάρχει περίπτωση να μην έχετε στο νεσεσέρ σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντόβουρτσα.

Την ψεκάζετε με ελάχιστη ποσότητα σπρέι χτενίσματος για δυνατό κράτημα και χτενίζετε τα φρύδια σας απλώνοντας το προϊόν σε όλη την επιφάνεια. Για τέλειο αποτέλεσμα χτενίστε τα αρχικά με φορά προς τα πάνω και στη συνέχει προς τα πλάγια.

Η διαδικασία με το σπρέι είναι καλό να γίνει αφού έχετε περάσει τη σκιά φρυδιών αφού μετά θα είναι δύσκολο να τα βάψετε και το πιθανότερο είναι αν έχετε και πάλι πρόβλημα μέσα στην ημέρα.

Extra Tip: Καλό είναι να μην πειραματίζεστε με το σχήμα ή το πάχος των φρυδιών σας. Το σωστό είναι μία φορά το μήνα να επισκέπτεσθε τον ή την brow expert που θα σας καθαρίσει την περιοχή των φρυδιών και θα τα περιποιηθεί όπως μόνο εκείνος ξέρει.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook