Μετά από σειρά παρεμβάσεων το Εργατικό Κέντρο Χανίων, κατάφερε να επιτύχει την έγκριση εκατοντάδων ενστάσεων των εποχικά εργαζόμενων που δεν μπορούσαν να λάβουν το επίδομα ανεργίας λόγω απόρριψης της αίτησής τους από τον ΟΑΕΔ.

Με παρέμβαση και  του Εργατικού Κέντρου Χανίων εγκρίθηκαν εκατοντάδες ενστάσεις εποχικά επιδοτούμενων συναδέλφων που είχαν στερηθεί το επίδομα ανεργίας λόγω μη έγκυρης παρουσίας (φυσική – ηλεκτρονική) ή τους έλειπαν λίγα ένσημα από το όριο επιδότησής τους.

Να σημειωθεί ότι τόσο η θέση του Περιφερειακού Διευθυντή όσο και των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής Εκδίκασης Ενδικοφανών Προσφυγών του ΟΑΕΔ συνάδει με τις απόψεις μας, με αποτέλεσμα τις ομόφωνες αποφάσεις για την δικαίωση εκατοντάδων εποχικά απασχολουμένων εργαζομένων σε όλη την Κρήτη.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του προς πάσα κατεύθυνση με σκοπό την εύρεση λύσεων στα προβλήματα που έχουν προκύψει από την υγειονομική-οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας και τους εργαζόμενους.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook