Λογω κρουσμάτων κορωνοϊού στον Αποκόρωνα.

Σήμερα, 3 Μαρτίου 2021, μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ , κλιμάκιο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ Χανίων, πραγματοποίησε στα πλαίσια της ιχνηλάτησης 81 λήψεις rapid test, στις σχολικές κοινότητες νηπιαγωγείου Αγίων Πάντων και Δημοτικού Σχολείου Φρε , σε μαθητές και γονείς που στις προηγούμενες μέρες διαπιστώθηκαν δύο (2)  κρούσματα και διαγνώστηκαν έξι (6) θετικά.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης σήμερα  λήψεις rapid test στο προσωπικό του δημοτικού καταστήματος Βάμου, που τις προηγούμενες μέρες διαγνώσθηκε ένα (1) κρούσμα Covid-19  σε δημοτικό υπάλληλο και βρέθηκαν δύο (2) θετικά.

Δρομολογήθηκαν και εφαρμόζονται οι απαραίτητες οδηγίες και μέτρα που υπεδείχθησαν από τον ΕΟΔΥ. (απολύμανση κτιρίων, έλεγχος εισερχομένων στα δημοτικά καταστήματα κ.α.) και ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Αποκορώνου θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες προς τους πολίτες, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα προστασίας ενώ το νηπιαγωγείο Αγίων Πάντων παραμένει κλειστό.

Διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι βρισκόμαστε σε ένα τρίτο  κύμα πανδημίας και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αναγνωρίζω ότι η κόπωση έχει κυριεύσει τους πολίτες, απευθύνω όμως έκκληση προς ΟΛΟΥΣ για την αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, την αποφυγή του συγχρωτισμού και περιορισμό στων άκρως απαραίτητων μετακινήσεων.

Επιδείξαμε και πρέπει να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε συλλογική υπευθυνότητα ώστε να περιορίσουμε τη διασπορά του Covid-19 και να βγούμε αλώβητοι, χωρίς να λείπει κανείς, μετά το πέρας της πρωτοφανούς κρίσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook