Μπάγερν, Ρεάλ και Ζενίτ είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για τις δύο “ορφανές” θέσεις της πρώτης τετράδας. Η Μπάγερν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα που δεν είναι όσο εύκολος φαίνεται θεωρητικά, ενώ Ζενίτ και Ρεάλ θα παλέψουν για να στερήσει η μία το πλεονέκτημα από την αντίπαλό της. 

Συναρπαστικές και σήμερα οι αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα και φυσικά ξεχωρίζουν από το μπασκετικό κουπόνι της Πέμπτης. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να στοιχηματίσετε νόμιμα στους αγώνες μπάσκετ μέσα από το bet365 app.

 
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όσο περνάει ο καιρός και η σεζόν φτάνει στο πιο κρίσιμο σημείο της, ο Αντρέα Τρινκιέρι δείχνει ότι κάτι καλό έχει δημιουργήσει στο Μόναχο. Το πιο βασικό, ότι έχει δημιουργήσει μια ομάδα με “χαρακτήρα” και κυρίως με λύσεις όταν το πλάνο της δεν πάει καλά. Όπως έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Βελιγράδι όπου οι Βαυαροί πήραν μεγάλη νίκη με 76-78. Ο Ερυθρός Αστέρας διατηρούσε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα. Οι Σέρβοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιου βασιζόμενοι στην κυριαρχία τους στα ριμπάουντ και στην πιεστική τους άμυνα που δεν επέτρεπε στους Γερμανούς να δημιουργούν.               

Στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα και ενώ οι γηπεδούχοι διατηρούσαν ένα μικρό προβάδισμα με 66-61, η Μπάγερν βρήκε τον πρωταγωνιστή που θα της έδινε την 17η νίκη και θα τη διατηρούσε στην τετράδα για μια ακόμη αγωνιστική. Και ήταν ο Βλάντιμιρ Λούσιτς, που μέχρι τότε ήταν άποντος και σχεδόν απαρατήρητος. Ο Σέρβος στα τελευταία τρία λεπτά πέτυχε στο διάστημα αυτό 10 πόντους και με μεγάλα σουτ οδήγησε την Μπάγερν στην επικράτηση. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Στις έξι τελευταίες νίκες της στην Ευρωλίγκα η διαφορά δεν ξεπέρασε τους έξι πόντους (στις τρεις κέρδισε με δύο)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για τον Παναθηναϊκό ίσως είχε μεγαλύτερη σημασία η πρεμιέρα του Μάριο Χεζόνια και η επιστροφή του Νικ Καλάθη – ο οποίος και τιμήθηκε. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν πρσπάθησε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Καταλανών και έχασε με 77-85. Ο Κροάτης ΝΒΑer προσπάθησε αν και είχε λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και μαζί με τους Μπέντιλ και Μήτογλου πίεσαν τους φιλοξενούμενους.               

Οι οποίοι με τη σειρά τους βασίστηκαν στον δικό τους ΝΒΑer, τον Νίκολα Μίροτιτς. Από την αρχή της αναμέτρησης ο σταρ της Μπαρτσελόνα έδειξε ότι αισθάνεται άνετα με την άμυνα του Παναθηναϊκού και την φόρτωνε συνέχεια με πόντους, για να τελειώσει το ματς με 25 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας για την Ευρωλίγκα. Όσο και αν προσπάθησαν οι “πράσινοι” η ανωτερότητα των Καταλανών ήταν εμφανής και τους οδήγησε σε μια ακόμη νίκη. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει λιγότερους από 80 πόντους σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εξόδους του.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Μπάγερν και προφανώς με περισσότερες λύσεις, όσο τουλάχιστον παραμένουν αμφίβολοι οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός συνήθως παλεύει τους αγώνες του μέχρι τέλους. 
Επιλογή μας το over 156.5  σε απόδοση 1.87
 
 
ΖΕΝΙΤ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 
ΖΕΝΙΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχοντας εμφανώς υποτιμήσει την Άλμπα δυσκολεύτηκε να την κερδίσει. Όσο και αν το τελικό 87-71 προδιαθέτει για μια εύκολη επικράτηση, στην πραγματικότητα δεν ήταν αυτή η εικόνα του αγώνα. Όχι τα πρώτα τρία δεκάλεπτα τουλάχιστον. Διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τα έκαναν όλα τέλεια και είχαν συνεχώς το προβάδισμα. Το οποίο μπορεί να μην πήρε μεγάλες διαστάσεις, αλλά ήταν διαρκές. 

Αλλά κάποια στιγμή η τάξη αποκαταστάθηκε. Ο Κέβιν Πάγκος ήταν αυτός που συντονίστηκε πρώτος και παρέσυρε και τους υπολοίπους στον ρυθμό του. Αποτέλεσμα αρχικά ένα σερί 18-5 που έδωσε αυτή τη φορά διαφορά ασφαλείας στην Ζενίτ και καθώς η Άλμπα έδειχνε να μην έχει άλλες δυνάμεις, οι Ρώσοι κατάφεραν και κυριάρχησαν και έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην νίκη τους.        

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει λιγότερους από 80 πόντους στους 3 από τους τελευταίους 4 αγώνες της, στην Ευρωλίγκα. 
 
 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κούραση και απουσίες οδήγησαν στην έκπληξη της βραδιάς. Η Χίμκι υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης και κέρδισε 78-77 στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Euroleague μετά από τρεις μήνες και κάτι. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι από ότι σε προηγούμενες αναμετρήσεις, απλώς βρήκαν απέναντί τους μια ομάδα που και δεν είχε πολλούς παίκτες να βασιστεί και κάποια στιγμή έδειξε ότι δεν έχει και δυνάμεις. Τέιλορ, Αμπάλδε και Γκαρούμπα από την second unit της Ρεάλ δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν και έτσι η βασίλισσα θα έπρεπε να συμβιβαστεί με ότι της έδιναν Λαμπροβίτολα, Κάρολ και Ταβάρες.                 

Οι οποίοι προσπάθησαν να ισοσκελίσουν τις επιδόσεις των Σβεντ, ΜακΚόλουμ και Μίκι και σε γενικές γραμμές τα κατάφερναν, καθώς δεν μπορούσαν μεν να πάρουν ένα προβάδισμα ασφαλείας, αλλά από την άλλη μείωναν κάθε φορά που η χίμκι προσπαθούσε να ξεφύγει. Για να “προδοθεί” στο τέλος από λάθος του Κοζέρ που δεν έδωσε την ευκαιρία στην Ρεάλ για μια τελευταία επίθεση, αν και είχε στη διάθεσή της 17 δευτερόλεπτα. .       

Στατιστικά Στοιχήματος: Στα τελευταία έξι ματς της στην Ευρωλίγκα δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τους 80 πόντους. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ζενίτ έχει το πλεονέκτημα ότι περιμένει την Ρεάλ που εκτός της συσσωρευμένης κούρασης και των απουσιών θα πρέπει να υποστεί την ταλαιπωρία ενός ακόμη ταξιδιού.    
Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.17
 
Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές 2021 που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
 
21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook