Η διακόσμηση του χώρου σας πρόκειται να παραμείνει ατόφια για πολλά χρόνια, γι’ αυτό καλό είναι να διαθέσετε από την αρχή ένα budget σε πραγματικά ποιοτικές και ταιριαστές σε εσάς λύσεις.

Αφήστε τελευταίο το βάψιμο του χώρου

Πολλοί είναι εκείνοι που βιάζονται να βάψουν τον χώρο τους, νομίζοντας ότι έτσι έκαναν το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα. Είναι όμως λάθος! Πρώτα είναι σημαντικό να επιλέξετε έπιπλα και διακοσμητικά και κατόπιν η απόχρωση θα έρθει από μόνη της. Ακόμα κι αν είστε σίγουροι για την χρωματική παλέτα, αφήστε την ακριβή απόχρωση για το τέλος της διακόσμησης.

Μην διαλέγετε άβολα έπιπλα

Μερικές φορές η μόδα επιτάσσει έπιπλα, τα οποία δεν προτείνονται για να κάθεστε και να χαλαρώνετε, αλλά πιο πολύ για να διακοσμούν τον χώρο. Εφόσον το σπίτι σας δεν είναι μεγάλο και δεν έχετε αυτή την πολυτέλεια, επιλέξτε έπιπλα άνετα και βολικά. Ένας γωνιακός καναπές είναι πολύ σημαντικό να έχει άνετα μαξιλάρια και να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα κάποιον για το βραδινό ύπνο. Πηγαίνετε την άνεση ακόμα πιο πάνω με μία πολυθρόνα που θα ξεκουράσει το σώμα σας, όπως η πολυθρόνα Danny της Sofa, μία μίξη μπερζέρας και ανάκλινδρου.

Επιλέξτε ένα μεγάλο coffee table

Για μερικούς είναι ανεκτίμητης αξίας ένας μεζές μπροστά στην τηλεόραση ή το laptop στο σαλόνι για μία γρήγορη δουλειά. Ένα τραπεζάκι λοιπόν, το οποίο είναι μεγάλο, ευρύχωρο και ανθεκτικό μπορεί να καλύψει με ασφάλεια και άνεση όλες αυτές τις ανάγκες.

https://www.sofacompany.gr/wp-content/uploads/2020/11/2480.jpg

Τα τραπεζάκια σαλονιού της Sofa είναι πρωτότυπα και πρακτικά. Η ξύλινη βάση πάντα κάνει την αίσθηση στον χώρο διαφορετική. Δείτε εδώ παραπάνω λεπτομέρειες για το τραπεζάκι CROSS TABLES.

Δείτε όλη τη συλλογή της Sofa Company! Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το προσωπικό της εταιρείες για περισσότερες συμβουλές!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook