Το αγόρι παραμόρφωσε το πρόσωπο του πατέρα του και έντυσε το πτώμα με τα ρούχα του

Ένα 17χρονο αγόρι συνελήφθη στη Ρωσία για την άγρια δολοφονία των γονιών του και της αδερφής του «επειδή δεν ήθελε να πάει σχολείο». Το αγόρι παραμόρφωσε μάλιστα το πρόσωπο του πατέρα του και έντυσε το πτώμα του 40χρονου με τα ρούχα του, σύμφωνα με την αστυνομία, προτού το σκάσει.

Το γεγονός αυτό μπέρδεψε αρχικά την αστυνομία, που εξέδωσαν ένταλμα για τον πατέρα, Alexey Gorbunov, καθώς πίστεψαν πως εκείνος ήταν ο δράστης και ότι ο έφηβος ήταν ο νεκρός, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως το άσχημα ακρωτηριασμένο σώμα στο σπίτι στο Oktyabrsky ήταν του πατέρα. «Το πρόσωπο ήταν έντονα παραμορφωμένο», ανέφερε η ρωσική ερευνητική επιτροπή.

Ο γιος, Vadim Gorbunov, συνελήφθη σε απόσταση 360 χιλιομέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές.

Η σορός της μητέρας και της 12χρονης αδερφής του βρέθηκαν στο σπίτι. Η αστυνομία είπε ότι ο 17χρονος ομολόγησε τις δολοφονίες, λέγοντας ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο. Η μητέρα του επέμεινε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας σοβαρός καβγάς.

Το αγόρι σκότωσε αρχικά τη μητέρα και την αδερφή. Στη συνέχεια περίμενε τον πατέρα του να επιστρέψει σπίτι και τον σκότωσε και εκείνον.

Οι γείτονες λένε πως η οικογένεια ήταν «φιλική» και πως το αγόρι νοιαζόταν πάντα για την αδερφή του.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τις δολοφονίες. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο έφηβος φέρεται να περιγράφει σε ένα βίντεο στην αστυνομία πώς σκότωσε τα μέλη τις οικογένειάς του.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook