Προχωρά όμως στις ακυρώσεις άλλων πακέτων στην Ελλάδα

Aκυρώνονται τα πακέτα διακοπών του φινλανδού τουρ οπερέιτορ Aurinkomatka για Σαντορίνη, Σύβοτα, Λευκάδα και Πάργα που ήταν προγραμματισμένα την περίοδο από 1η έως 31η Μαΐου 2021, εξαιτίας των αλλαγών στο πρόγραμμα πτήσεων της Finnair.

Εκτός από τους ελληνικούς προορισμούς ακυρώνονται και τα πακέτα για Μαδέρα, Καλαβρία, Μαρμαρίδα και Μαγιόρκα.

Στους ταξιδιώτες προσφέρεται επιλογή αλλαγής ταξιδιού ή επιστροφής χρημάτων της κράτησης. Προηγουμένως, ο τουρ οπερέιτορ είχε ακυρώσει όλα τα ταξίδια με έναρξη έως τις 30 Απριλίου 2021.

Αντίθετα, σύμφωνα με την μέχρι τώρα πληροφόρηση, τα πακέτα Μαΐου για Χανιά την Κυριακή, για Ρόδο την Κυριακή, για Gazipasa την Παρασκευή και για Μάλαγα το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν κανονικά και για αυτά θα προσφερθούν πιο ευέλικτες προϋποθέσεις αλλαγής κράτησης και ακύρωσης.

Τα πακέτα από την 1η Ιουνίου και μετά θα πραγματοποιηθούν ως έχουν και θα προσφερθούν για αυτά πιο ευέλικτες προϋποθέσεις αλλαγής κράτησης και ακύρωσης.

Το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαϊου, ο τουρ οπερέιτορ θα επανεξετάσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης των πακέτων June Sun Trip στην Κρήτη (Πτήσεις προς Χανιά και Ηράκλειο), Ρόδο, Σαντορίνη, Πάργα, Σύβοτα και Λευκάδα, μεταξύ άλλων.

Τα ταξίδια πόλης θα πραγματοποιηθούν κανονικά από την 1η  Μαΐου 2021 σε όσες χώρες δεν έχουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς και περιλαμβάνονται στο πτητικό πρόγραμμα της Finnair.

tornosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook