Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι υπέστη ένα αγόρι ηλικίας τεσσάρων ετών, που πιάστηκε από κυλιόμενη σκάλα σε εμπορικό κέντρο στη Ρωσία και έπεσε από ύψος σχεδόν επτά μέτρων.

Το αγόρι ξέφυγε κάποια στιγμή από την επίβλεψη των γονιών του και όπως φαίνεται στο βίντεο, γεμάτο περιέργεια κρατήθηκε από το εξωτερικό μέρος κυλιόμενης σκάλας καθώς ανέβαινε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Global City στη Μόσχα, μπροστά στα μάτια δύο γυναικών που παρακολουθούσαν έντρομες τη σκηνή.

Αδυνατώντας να σκαρφαλώσει μέσα στην κυλιόμενη σκάλα το αγόρι έπεσε πάνω στον πάγκο μιας καφετέριας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και το στήθος, ενώ μια άλλη γυναίκα – η μητέρα του, όπως πιστεύεται – έτρεξε προς το μέρος του. Στο ίδιο βίντεο το παιδί διακρίνεται νωρίτερα να δοκιμάζει να κρατηθεί από την κουπαστή και στη συνέχεια να πιάνεται στιβαρά από την κυλιόμενη σκάλα που το μετέφερε ψηλά, προτού πέσει κάτω. Το τετράχρονο αγόρι νοσηλεύεται τώρα σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Μόσχας με ανοιχτό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα στο κρανίο εσωτερικά τραύματα στο στήθος και τους πνεύμονες, ενώ η αστυνομία ανακρίνει τους γονείς του και δεν αποκλείεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ στη Μόσχα.

iefimerida.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook