“Δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της Ελλάδος  να ανοίγει με διαφορετικούς ΚΑΔ click in shop και τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών να είναι με click-away”

Για αδικία σε βάρος των μικρών καταστημάτων κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε ότι αφορά στα νέα μέτρα που ισχύουν για τις “κόκκινες” περιοχές.

Αναλυτικά στην επιστολή του προς τον Υπουγό Ανάπτυξης και τους Βουλευτές Χανίων, ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

“Σαν  Εμπορικός σύλλογος Χανίων πάντα παρεμβαίνουμε για να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις   που γίνονται ειδικά στα μέτρα που αφορούν στην προστασία κατά του covid-19. Χωρίς  λοιπόν να παραβλέπουμε την επικινδυνότητα του covid-19,  θεωρούμε πως υπάρχει μια αδικία στην λειτουργία της αγοράς  στις κόκκινες περιοχές (περιοχές αυξημένου κινδύνου) που πρέπει να διορθωθεί. 

Τα κοσμηματοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών, υφασμάτων και κουρτινών, επίπλων, ανθοπωλείων  και τα είδη αξεσουάρ πρέπει και αυτά να μπουν στο σύστημα click-inside. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ούτε συνωστισμός υπάρχει σε αυτά τα καταστήματα ούτε κίνδυνος μετάδοσης του covid-19.

Δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της Ελλάδος  να ανοίγει με διαφορετικούς  ΚΑΔ click in shop και τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών να είναι με click-away.Θεωρούμε πώς πρέπει άμεσα να αλλάξει και το click away να γίνει click inside για να σωθούν χιλιάδες επιχειρήσεις  που απειλούνται με οριστικό λουκέτο τους προσεχείς  μήνες.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook