Ακολουθούν τα καλύτερα hair colours που κάνουν τα λεπτά και λίγα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια

Ενώ κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να επιλέγει τα κατάλληλα χρώματα μαλλιών για εκείνη ανάλογα με τη διάθεση και τα γούστα της, δεν βλάπτει το να γνωρίζει ποιες είναι εκείνες οι αποχρώσεις που θα την κολακεύουν περισσότερο ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας της. 

Ακολουθούν τα καλύτερα hair colours που κάνουν τα λεπτά και λίγα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια.

Natural Solid Colour

Αν αγαπάτε τις μονοχρωμίες, επιλέξτε ένα hair colour που δεν διαφέρει πολύ από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Κάνοντας αυτήν την έξυπνη επιλογή γλιτώνετε από τον κίνδυνο οι ρίζες σας να δείχνουν “διάφανες” ή πολύ σκουρόχρωμες, κάνοντας τα μαλλιά σας να δείχνουν ακόμα πιο φλατ.

Shadow Roots

Αποφύγετε το grow out roots look που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τελευταία, και προτιμήστε να σκουρύνετε τις ρίζες σας με βαφή. Η σταδιακή αντίθεση στα χρώματα θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο πυκνών και πλούσιων μαλλιών. 

Highlights

Προσθέτοντας διάφορους τόνους μιας απόχρωσης χρησιμοποιώντας ποικίλες τεχνικές, μπορείτε να χαρίσετε την ψευδαίσθηση όγκου στα λεπτά μαλλιά σας. Οι ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και τα babylights είναι μόνο μερικές εκείνες που θα κολακεύσουν εξαιρετικά την ποιότητα της τρίχας σας.

Low-Maintenance Colours

Όταν επιλέγετε χρώμα μαλλιών, θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε το κατά πόσο είστε διατεθειμένη να το διατηρείτε αψεγάδιαστο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως το ξεθωριασμένο χρώμα τείνει να στρέφει την προσοχή στα χειρότερα χαρακτηριστικά των λεπτών μαλλιών. Αν λοιπόν οι συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο δεν είναι κάτι που επιθυμείτε, προτιμήστε low-maintenance χρώματα. Ιδανικές τεχνικές είναι το ombre και το balayage, αφού καθώς θα μακραίνουν τα μαλλιά σας, οι διχρωμία στις ρίζες θα γίνεται ένα με το υπόλοιπο hair look.

harpersbazaar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook