Οι παίκτες που ήταν στην 20άδα του “2” στη Δράμα και ο Βασίλης Ρέντζας, που επιστρέφει, αποτελούν την αποστολή των Χανίων για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους Κάσσο, Τριανταφυλλάκο, Ουνγιαλίδη, αλλά και στον τιμωρημένο Κάρλος, που “κουβαλούσε” τιμωρία μίας αγωνιστικής (4 κάρτες). Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε δηλωθεί να εκτίσει στη Δράμα, αλλά η αποβολή του με Ιωνικό μετέφερε την ποινή του για το ματς αυτό.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (06/03) στη Μοναχή Ελιά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (07/03, 14:45).

Στόχος της τελευταίας προπόνησης ήταν η ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών και τα περιεχόμενα του προγράμματος ήταν τα εξής: ψυχαγωγικά παιχνίδια, παιχνίδια “6vs2”, ταχύτητες αντίδρασης, τακτικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται οι Κάσσος, Τριανταφυλλάκος, που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, αλλά και ο Κάρλος, που θα εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής (4 κάρτες), που μεταφέρθηκε για το παιχνίδι αυτό (είχε δηλωθεί να εκτίσει με Δόξα Δράμας), λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ιωνικό.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook