Σε ένα ιδιαίτερο εορτασμό της φετινής Τσικνοπέμπτης προχώρησε το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ του Ηρακλείου στον Αη Γιάννη.
 

Η Διεύθυνση του φροντιστηρίου θέλοντας να μην αφήσει να περάσει εξ αιτίας της πανδημίας η Τσικνοπέμπτη χωρίς να φέρει τους μαθητές δημοτικού γυμνασίου και λυκείου κοντά με τους καθηγητές τους, διοργάνωσε ένα πρωτότυπο διαδυκτιακό πάρτυ.

Τα παιδιά και οι καθηγητές από τα σπίτια τους μπροστά στις κάμερες των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους και η διεύθυνση και η γραμματεία στον χώρο του φροντιστηρίου έδωσαν ραντεβού στις 17:00 προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές,να δώσουν έστω και έτσι ένα ξεχωριστό χρώμα στη μουντή φετινή ημέρα και παράλληλα να δώσουν δώρα μετά από κλήρωση.

Τρεις τυχεροί μαθητές έλαβαν μια δωροεπιταγή αξίας 100€ χορηγία του ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑτος που θα εξαργυρώσουν σε γνωστό πολυκατάστημα της πόλης αποκτώντας βιβλία gadgets παιχνίδια αξεσουάρ κινητής τηλεφωνιας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
Η κλήρωση ουσιαστικά αφορούσε την κοπή πίτας για το 2021 που, επίσης, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών έδειξαν να το απολαμβάνουν, αφού συμμετείχαν μαζικά, ενώ εκ μέρους της κεντρικής διοίκησης των καλύτερων φροντιστηρίων της πόλης, όπως είναι και το σλόγκαν του εκπαιδευτικού φορέα, ο  Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, Αναστάσιος Σκιαδόπουλος, ευχήθηκε “καλή υπομονή και δύναμη σε όλα τα παιδιά και τους καθηγητές προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η κρίση και να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στην κανονικότητα.”

Από την πλευρά τους η Διευθύντρια Σπουδών κυρία Θάνια Λιναρδάκη και ο Διευθύνων Σύμβουλος του φροντιστηρίου στο Ηράκλειο κύριος Αντώνης Γωνιανάκης ευχήθηκαν μεταξύ άλλων σε όλους, “καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο αυτής της πρωτόγνωρης περιόδου,υποσχόμενοι ότι του χρόνου θα δουν πολλές ενδιαφέρουσες  δράσεις που φέτος είναι αδύνατον να υλοποιηθούν.”

Στην πρωτότυπη αυτή γιορτή που υλοποιήθηκε, όπως προαναφέραμε, μέσω του διαδικτύου, παρέστη ως καλεσμένος και φίλος των ιδιοκτητών ο δημοσιογράφος Κώστας Συλιγάρδος που μάλιστα τράβηξε και τον πρώτο τυχερό λαχνό για το δώρο των παιδιών.
Ο ίδιος στον σύντομο χαιρετισμό του προς όλους ευχήθηκε “απ’ όλη αυτήν την σκληρή δοκιμασία να μην χαθούν άλλοι συνάνθρωποι μας και να καταφέρουμε να κρατήσουμε, όταν με το καλό τελειώσει αυτό το κακό, μόνο όσα θετικά μπορεί να προέκυψαν αλλά και την αξία του υπέρτατου αγαθού που είναι για όλον τον κόσμο η ΥΓΕΙΑ.”

Το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ λειτουργεί εδώ και μόλις έξι μήνες στην πόλη του Ηρακλείου και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι μια διακεκριμένη αλυσίδα φροντιστηρίων που με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και διαδραστικές πρωτοβουλίες υποστηρίζει το δύσκολο έργο των μαθητών που απευθύνονται σε αυτά.

Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού δίνει δύναμη στην προσπάθεια κάθε μαθητή και ειδικά αυτή την περίοδο που νέες συνθήκες χαρακτηρίζουν τα εκπαιδευτικά τεκταινόμενα.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook