Έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη των σκυλιών που τα αφήνει ελεύθερα και επιτίθενται σε άλλα σκυλιά αλλά και ανθρώπους

Σε κακούργημα μετατρέπεται πλέον το αδίκημα για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν δύο εβδομάδες στην περιοχή της Χρυσής Ακτής στα Χανιά, με την επίθεση δεσποζόμενων σκυλιών τα οποία αφήνει ελεύθερα ο ιδιοκτήτης τους, σε αδέσποτη σκυλίτσα η οποία παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν υπέκυψε στα τραύματά της.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η προστασία των ζώων»

“Η ΑΣΠΡΟΥΛΑ “έφυγε” ….   

Δεν άντεξε τους φριχτούς πόνους, που υπέμενε από την προηγούμενη Τετάρτη, από τα δαγκώματα των τριών Μαλινουά στην Χρυσή Ακτή.

Για άλλη μια φορά έγινε περιστατικό επίθεσης, από τα συγκεκριμένα γνωστά δεσποζόμενα σκυλιά, που κατ’εντολή του κηδεμόνα τους και παρουσία του επιτίθενται σε άλλα ζωα αλλά και ανθρώπους, χωρις να τα σταματάει ή να τα αποτρέπει.    

Ο πραγματικός της δολοφόνος (τον οποίο γνωρίζουν όλοι ποιος είναι), ο άνθρωπος που έδωσε εντολή στα 3 δεσποζόμενα Μαλινουά να επιτεθούν και να κατακρεουργήσουν την σκυλίτσα, είναι ελευθερος!!! Έδωσε εντολή σε τρία 30κιλα σκυλιά να επιτεθούν και να κατασπαράξουν ένα 8κιλο αδέσποτο….

Τα τραύματα της από τα δαγκώματα των Μαλινουά ήταν συντριπτικά. Στην ωμοπλάτη έλειπε ολόκληρος ο μυς με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι της. Το δέρμα πάνω από την ωμοπλάτη σε μεγάλη επιφάνεια είχε αρχίσει να σαπίζει από την μόλυνση από τα δαγκώματα, και υπήρχε ένα κενό που δεν άφηνε το δέρμα να επουλωθεί.

Η μικρούλα πάλεψε 1 εβδομάδα αλλά ο αγώνας ήταν άνισος. Οι πόνοι φριχτοί και η αντοχή της μεγάλη. Δυστυχώς η επίθεση ήταν θανατηφόρα για την Ασπρούλα και ο οργανισμός της δεν μπόρεσε να την κρατήσει στη ζωή.         

Το αδίκημα πλέον είναι κακούργημα και το πρόστιμο για την θανάτωση της και τον βασανιστικό θάνατο της Ασπρούλας είναι 30.000€. Ελπίζουμε η αστυνομία να πράξει τα δέοντα, καθώς δεν κατάφερε στις προηγούμενες καταγγελίες να συλλάβει τον δράστη (ο οποίος τονίζουμε είναι γνωστός) στα πλαίσια αυτοφώρου.

Ασπρούλα, σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να τιμωρηθεί ο δράστης…….”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook