Τελειωμό δεν έχουν οι δυσάρεστες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο σήμερα στην περιοχή του Αγρινίου, αφού μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν τέσσερεις αιφνίδιοι θάνατοι… και μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Η μακάβρια λίστα των άτυχων συμπολιτών, που όπως όλα δείχνουν έχασαν την ζωή τους από παθολογικά αίτια, ξεκίνησε το πρωί να γεμίζει, με τον θάνατο 54χρονου από το Αγρίνιο, που μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο της πόλης.

Λίγες ώρες αργότερα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, προστέθηκαν ακόμη τρία περιστατικά! Ένας 66χρονος από την Γαβαλού Μακρυνείας, ένας άνδρας 42 ετών από την Νεάπολη και μια ηλικιωμένη 82 ετών από το Αγρίνιο, επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο νεκροί.

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά προκάλεσαν πρωτοφανείς εικόνες στο νοσοκομείο της πόλης και αν απαιτηθεί που θα γίνει διακομιδή στην Πάτρα, για νεκροψία – νεκροτομή.

Νωρίτερα μια νέα απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αϊ Βασιλιώτικα του Αγρίνιου όπου μια 30χρονη κατανάλωσε 7 καρτέλες χαπιών!

Η απόπειρα έγινε από 30χρονη Ρομά που διαμένει στην περιοχή και όπως όλα δείχνουν αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση, έχοντας πάρει επτά συνολικά καρτέλες χαπιών και συγκεκριμένα Στεντον και Λεοξοτανίλ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσίευμα στο protothema.gr, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook