Ευρηματικό και χιουμοριστικό βίντεο από tour operator που δραστηριοποιείται και στην Κρήτη

Είναι γεγονός πως οι τουριστικοί προορισμοί ανυπομονούν για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου καθώς αποτελεί και βασικό πυλώνα στήριξης των οικονομιών τους.

Όμως επίσης γεγονός αποτελεί και το ότι οι πολίτες χωρών, ειδικά της βόρειας Ευρώπης, αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα από την…..έλλειψη διακοπών. 

Θέλοντας να δείξει αυτήν ακριβώς την έλλειψη, ο tour operator της Δανίας Primo Tours, συνεργάτης της Χανιώτικης εταιρείας El Greco Tours, δημιούργησε ένα ευρηματικό και χιουμοριστικό βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον ιδιοκτήτη της Primo Tours, Hansen Bjarke.

Στο βίντεο βλέπουμε τον κ. Bjarke να δουλεύει στο γραφείο του έχοντας τα πόδια του σε άμμο που έχει σκορπίσει από κάτω, ενώ και στην καθημερινότητα, όπως κάνοντας αγορές σε super market νοιώθει – στην κυριολεξία – σαν να βρίσκεται σε…..αεροδρόμιο έτοιμος για να πετάξει για τις διακοπές του.

Να σημειωθεί πως η Primo Tours διακινεί 100.000 άτομα ετησίως εκ των οποίων τα 75.000 έρχονται στην Ελλάδα, ενώ από πλευράς της El Greco Tours το βίντεο σχολιάζεται ως εξής:

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν να υποδεχθούμε τόσο τους πελάτες της Primo Tours, όσο και των άλλων tour operator και να επιστρέψουμε όλοι σε μία υγιή κανονικότητα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook