Τα επιπλέον κρούσματα στη δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων προκαλούν ανησυχία - Κλείνει και η Παιδική - Εφηβική στον Δημοτικό Κήπο.

Δύο ακόμα κρούσματα κορωνοϊού διαπιστώθηκαν στο προσωπικό της δημοτικής βιβλιοθήκης Χανίων. Το γεγονός αυτό διατηρεί την  αναστολή λειτουργίας της ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, "η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και η Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου αναστέλλει την λειτουργία της μέχρι νεοτέρας".

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Δήμος ανακοινώνει ότι έπειτα από διαγνωστικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα, 09/03/2021, στο σύνολο του προσωπικού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, βρέθηκαν δύο (2) ακόμα θετικά κρούσματα Covid-19 σε μέλη του προσωπικού.

Το σύνολο του προσωπικού έχει τεθεί σε περιορισμό από χθες, ενώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί απολύμανση στον χώρο.

Παράλληλα σημειώνεται ότι, η εξυπηρέτηση του κοινού τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιούνταν αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας και η παράδοση γινόταν στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Τέλος, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και η Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου αναστέλλει την λειτουργία της μέχρι νεοτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο παραπάνω κρούσματα έρχονται ως συνέχεια του κρούσματος που διαπιστώθηκε την Κυριακή (7/3).  


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook