Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου κύριο Βαγγέλη Αλεβυζάκη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Ο  κ. Αλεβυζάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστ/κό  Δ/ντη Κρήτης κ. Αντώνη Ρουτζάκη/Υποστράτηγο, επισκέφθηκε στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας,  τον Δήμαρχο Ρεθύμνης και είχε μαζί του μια ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Ο κ. Μαρινάκης αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, τα οποία γίνονται ακόμη πιο απαιτητικά και σύνθετα λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας.

Στη διάρκεια της συνεργασίας  τους συζήτησαν θέματα ασφάλειας και εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων, εξέτασαν τις διαστάσεις της υφιστάμενης κατάστασης και κατέθεσαν την κοινή τους πρόθεση για διαρκή συνεργασία, με γνώμονα το κοινωνικό όφελος, την προστασία της δημόσιας υγείας καθώς και την προάσπιση της ασφάλειας της ζωής αλλά και της ποιότητας της καθημερινότητας της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook