Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκε ο  Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης & ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης,  και ο  νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, Ευάγγελος Αλεβυζάκης, στο πλαίσιο της ανάληψης  των καθηκόντων του τελευταίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης συνεχάρη και από κοντά τον κ. Ρουτζάκη για την παραμονή του στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, καθώς  και τον  κ. Αλεβυζάκη για την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Τόνισε, μάλιστα,  ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης προσβλέπει στη στενή συνεργασία τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου όσο και με τη  Γενική Αστυνομική  Διεύθυνση Κρήτης με σκοπό τη διασφάλιση της έννομης τάξης και την ομαλή λειτουργία του κοινωνικού ιστού, αλλά και το συντονισμό δράσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας εν μέσω και της πανδημίας του Κορωνοϊού.

 

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook