Ζητήματα έχουν ανακύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Ευρεία σύσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Αμυρά, υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και την συμμετοχή Δημάρχων της Κρήτης, αρμοδίων αντιπεριφερειαρχών, της συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης αλλά και εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων του νησιού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (9/3) μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν ανακύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος σε δήλωση του μετά το πέρας της συνάντησης, ανέφερε: “Στην πρωτολογία του, ο υπουργός διευκρίνισε, ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση μετά τις 7 Σεπτεμβρίου για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι κανένα από τα ζητήματα που έχουν τεθεί δεν μπορεί να λυθεί. Από κει και πέρα με πρόταση μου στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο (10/3), θα ζητήσω – με προοπτική να συζητηθεί  στην ΠΕΔ – το ενδεχόμενο μιας ουσιαστικής αντίδρασης από τους δήμους της Κρήτης, θεωρώντας ότι με την διαδικασία που ακολουθείται, ουσιαστικά “χαϊδεύουμε αυτιά”, χωρίς να υπάρχει κανένα σοβαρό αποτέλεσμα για τους ενδιαφερόμενους”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook