Έντονο προβληματισμό αλλά και ερωτηματικά προκαλεί η διάρθρωση της νέας ιστοσελίδας στο internet της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς εκεί προβάλλεται ως τουριστικός προορισμός μόνο ο νομός Ηρακλείου, ενώ αγνοούνται προκλητικά όλες οι άλλες περιοχές της Κρήτης.

Όπως παρουσιάζει το Flashnews.gr, στην αρχική σελίδα της Περιφέρειας http://www.pkr.gov.gr/ ενώ έχουν καταργηθεί λόγω της συγχώνευσης στην ενιαία ιστοσελίδα,οι ιστοσελίδες των πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων, ακριβώς από κάτω υπάρχει banner με τον τίτλο «Portal τουριστικής και πολιτιστικής προβολής».

ΟΙ επισκέπτες, λοιπόν, που πατούν το συγκεκριμένο banner για να ενημερωθούν για την τουριστική και πολιτιστική προβολή , υποτίθεται της Κρήτης, οδηγούνται στο portal….της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου !!!

\"\"   \"\"

Όπως επεσήμαναν στο Flashnews.gr εκπρόσωποι τουριστικών φορέων, αυτό χαρακτηρίζεται ως «επιεικώς απαράδεκτο» και εκφράζοντας την άποψη ότι μάλλον οφείλεται σε «αβλεψία» τονίζουν πως πρέπει άμεσα ή να συμπεριληφθούν και τα portals και των άλλων νομών, ή – εάν δεν υπάρχουν – τότε να αφαιρεθεί το παραπλανητικό αυτό portal.

Άλλωστε οι έως τώρα προσπάθειες του Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρου Αρναουτάκη κινούνται στην κατεύθυνση της ενιαίας τουριστικής προβολής της Κρήτης και είναι άδικο με τέτοιες ενέργειες να ακυρώνονται αυτές οι προσπάθειες.

Flashnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook