Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 5χρονο κοριτσάκι, στις Σέρρες, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πνίγηκε στην προσπάθειά του να κάνει κούνια με ένα αυτοσχέδιο σχοινί.

Το αδικοχαμένο κοριτσάκι ζούσε με την οικογένειά του στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ στις Σέρρες.

Η μητέρα της 5χρονης μίλησε στο κανάλι «Δίκτυο» για τον τραγικό χαμό της κόρης της αναφέροντας πως έπαιζε έξω από την πόρτα. ‘Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια με μια αυτοσχέδια κούνια, παιχνίδι το οποίο αποδείχτηκε μοιραίο καθώς το κοριτσάκι μπλέχτηκε στο σκοινί και κρεμάστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Το άτυχο κοριτσάκι διακομίστηκε νεκρό στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το κοριτσάκι μετέφεραν οι γονείς του, χωρίς να είσαι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς πέθανε.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέτασε το παιδί και διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ το υπέβαλαν και σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

Σε σοκ η μητέρα που βρήκε το παιδί της κρεμασμένο

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του παιδιού, Παναγιώτα Ραΐφογλου, μίλησε για τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με το άψυχο σώμα του παιδιού της. Όπως ισχυρίζεται η ίδια, αναζήτησε την κόρη της η οποία έπαιζε έξω στην αυλή.

Παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της η 5χρονη δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμα της. Λίγο αργότερα βγήκε και η ίδια στην αυλή του σπιτιού και είδε την 5χρονη κρεμασμένη από ένα σκοινί.Όπως υποστηρίζει η Παναγιώτα Ραΐφογλου το μικρό κορίτσι πήρε στα χέρια της η γιαγιά της η οποία προσπάθησε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μετά, όπως αναφέρει, μετέφερε την άτυχη 5χρονη στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών εκεί όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook