Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους κάνουν λόγο για τσακωμό λόγω οπαδικών διαφορών

Τελευταία ενημέρωση 11:15

Σχεδόν όλο το βράδυ διήρκεσαν οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων για την εξιχνίαση της αιματηρής συμπλοκής η οποία κατέληξε στο μαχαίρωμα ενός 19χρονου ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Από τις πολλές προσαγωγές που έγιναν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, οι πέντε μετετράπησαν σε συλλήψεις.

Να σημειωθεί πως η προανάκριση είναι σε εξέλιξη καθώς αναζητούνται και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην δικογραφία που σχηματίζεται στους συλληφθέντες αποδίδονται κατηγορίες – ανα περίσταση – για συμμετοχή σε συμπλοκή, παράνομη οπλοφορία αλλά και σε έναν απο τους πέντε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε ότι αφορά στην αιτία του αιματηρού επεισόδιου, κάποιοι απο τους εμπλεκόμενους ανέφεραν πως οι δύο παρέες των νεαρών Χανιωτών που  επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα, τσακώθηκαν λόγω οπαδικών διαφορών, καθώς πρόκειται για οπαδούς διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός εξετάζεται ενδελεχώς απο τις αρχές, αλλά εαν τελικά ισχύει δημιουργεί έντονο προβληματισμό καθώς μπορεί να είχαν συμβεί και στο παρελθόν επεισόδια μεταξύ οπαδών στα Χανιά, αλλά τουλάχιστον δεν είχαν φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Πάντως η προανάκριση και οι συλλήψεις έγιναν με την διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε θα ολοκληρωθεί η δικογραφία προκειμένου να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook