Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη – Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης

Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει, την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 19:00, μία άκρως επίκαιρη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Τουρισμός και Εστίαση στην Ελλάδα: δυνατότητες Επανεκκίνησης και οι Κίνδυνοι για την επερχόμενη Σεζόν».

Τη ζωντανή συζήτηση, που θα μεταδοθεί μέσω YouTube live, θα ανοίξει με χαιρετισμό η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη.

Στη συνέχεια, θα τοποθετηθούν επί του θέματος διακεκριμένοι εκπρόσωποι των κλάδων του Τουρισμού και της Εστίασης και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ.:

  • Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων & Α’ Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
  • Βαρβάρα Αυδή, Αντιπρόεδρος Οργανισμού των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης (Historic Hotels of Europe), Project Manager του Προγράμματος «Ελληνική Διατροφή» & Ιδρυτής των Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες
  • Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ
  • Νεκτάριος Νικολόπουλος, Πρόεδρος Σωματείου Επιχειρήσεων Εστίασης, BARECA
  • Λευτέρης Λαζάρου, Chef

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Το live webinar πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/3reD15L. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.    

Λίγα λόγια για τη Σχολή Τουρισμού:

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευτεί  για 5η συνεχή χρονιά ως “Best Hotel Education Provider” στα Greek Hospitality Awards 2020. Προσφέρει περιζήτητα bachelors, masters & diplomas σε συνεργασία με τα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια: Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), Oxford Brookes University και Queen Margaret University.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook