Το κρούσμα είναι σε εργαζόμενο στον Δήμο Πλατανιά – Τι αναφέρει στο Flashnews.gr ο Δήμαρχος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά δεν υπήρξε ακόμα τουλάχιστον, επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ. Το κρούσμα είναι σε εργαζόμενο στα ΚΕΠ όπου υπάρχουν πολλές συναλλαγές με το κοινό.

Όπως αναφέρει στο Flashnews.gr ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, “ενημερώθηκα από υπαλλήλους. Από τον ΕΟΔΥ δεν είχαμε ενημέρωση. Πήρα τις πρωτοβουλίες που απαιτούνταν και την Πέμπτη, σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και τον κ. Ντουκάκη θα γίνουν τεστ covid-19 σε υπαλήλους και δημότες. Το σημείο των τεστ θα ανακοινωθεί σήμερα και εγκαίρως, ώστε όποιοι πολίτες θέλουν να κάνουν το τεστ. Τα τεστ θα γίνουν την Πέμπτη καθόσον η κατεύθυνση από τον ΕΟΔΥ ήταν αυτή ώστε εάν υπάρχει μετάδοση να Έχει διανυθεί ο απαραίτητος χρόνος για τη διάγνωση”.

Η ενημέρωση του Δήμου Πλατανιά:

Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από υπάλληλο του Δήμου Πλατανιά, ότι τεστ που πραγματοποίησε βρέθηκε θετικό στον ιό COVID 19 και αν και δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, από τον ΕΟΔΥ, οι Υπηρεσίες του Δήμου στο Γεράνι την Τρίτη 16 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστές ώστε να γίνει απολύμανση για προληπτικούς λόγους.

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου οι συναλλαγές με το κοινό θα πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά ή με ραντεβού για απολύτως αναγκαία ζητήματα, με το προσωπικό που προβλέπεται.

Τις επόμενες μέρες, ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης COVID 19 για τους υπαλλήλους αλλά και για το κοινό, σε ημερομηνίες και χώρο που θα ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook