Κάλεσμα της Πανσπουδαστικής για συνέλευση του Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου Πολυτεχνείου Κρήτης |Τετάρτη 17.03 και ώρα 13:00

Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε μαζικά, μαχητικά και γεμάτα παλμό φοιτητικά συλλαλητήρια τις τελευταίες 2 εβδομάδες, που έστειλαν βροντερό μήνυμα: Ένας χρόνος κλειστά Πανεπιστήμια…ΩΣ ΕΔΩ! 

Όλο αυτό το διάστημα μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις μας και τις κινητοποιήσεις μας όλοι μαζί δώσαμε απάντηση: Δεν τρομοκρατούμαστε! Δεν υποχωρούμε μπροστά στην ένταση της καταστολής, την αστυνομοκρατία που επιστρατεύει η κυβέρνηση! Δεν υποτασσόμαστε, δε σκύβουμε το κεφάλι! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να ανοίξουν οι σχολές, για να μην εφαρμοστεί ο νόμος  Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη.

Ενώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες υπάρχει σημαντική πείρα που πρέπει να συζητηθεί καθώς και μια σειρά εξελίξεις, δεν έχει πραγματοποιηθεί συνέλευση Ενιαίου για να καθορίσουμε και την συνέχεια της δράσης μας.

Καλούμε όλους τους φοιτητές στην συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου την Τετάρτη 17/03 στις 13:00 στο αίθριο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook