Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή της 16 Μαρτύρων στην Αγία Μαρίνα – Τσαλικάκι. Το έργο εκτελεί ο Δήμος Μαλεβιζίου με χρηματοδότηση προϋπολογισμού μελέτης 768.000,00€ που προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Γρηγόρης Φασουλάκης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Άσπρης και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Μαλεβιζίου Ρένα Παπαδάκη.

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου πριν λίγους μήνες και η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα να δηλώνει ότι πρόκειται για «Έργο πνοής και αξιοπρέπειας που έγινε πραγματικότητα με υπογραφές  του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και του Υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τη χρηματοδότηση. Θερμά ευχαριστώ επίσης τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη και τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας». 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook