Στις 27 Μαρτίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της ΕΠΟ, στις οποίες θα είναι έντονο το χανιώτικο στοιχείο.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης (κεντρική φωτ.) κατέθεσε την υποψηφιότητά του διεκδικώντας θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ενώ ο προκάτοχός του Γιώργος Βούρβαχης ως προτεινόμενος από την ΕΠΣ Λέσβου είναι υποψήφιος για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, η οποία βάσει του άρθρου 44 του καταστατικού της ΕΠΟ «θα διασφαλίζει την πληρότητα και αξιοπιστία των χρηματοοικονομικών λογιστικών και θα αξιολογεί τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις, την ενοποιημένη οικονομική κατάσταση και την έκθεση των εξωτερικών ορκωτών λογιστών, θα συμβουλεύει και συνδράμει την Εκτελεστική Επιτροπή στην εποπτεία των χρηματοοικονομικών θεμάτων και θεμάτων συμμόρφωσης της Ομοσπονδίας και θα εκδίδει και εποπτεύει τη συμμόρφωση με τον οικείο κανονισμό της Ομοσπονδίας».


Ο Γ. Βούρβαχης

Η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ


Ο Θ. Ζαγοράκης

Εκτός της ήδη γνωστής υποψηφιότητας του αρχηγού της Εθνικής ομάδας στο έπος της Πορτογαλίας, το 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ την Τετάρτη (17/03) προέκυψε υποψηφιότητα και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνο Νίκα, που πριν από πέντε ημέρες είχε εκδώσει μέσω της Ενωσης της οποίας ηγείται ανακοίνωση με την οποία στήριζε την υποψηφιότητα Ζαγοράκη!
Ο Κ. Νίκας (δεξιά)

Στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Βοιωτίας αναφέρονται τα εξής: «Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ κ. Νίκας Κωνσταντίνος, κατέθεσε υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά από πρόταση οχτώ (8) Ενώσεων και με την συναίνεση της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ», ενώ η ανακοίνωση της 13ης Μαρτίου για τον Ζαγοράκη ανέφερε τα εξής: «Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας στηρίζουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Υποψηφιότητά του, για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτό το δύσκολο έργο που θα αναλάβει. Θα είμαστε δίπλα του να βοηθήσουμε ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκεί που του αξίζει!!!».

Από εκεί και περά εκτός της υποψηφιότητας του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Κώστα Κωνσταντινίδη για την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η χανιώτικη Ενωση πρότεινε τον παλαίμαχο άσο της Εθνικής Γιούρκα Σεϊταρίδη. Από την Κρήτη προτάθηκαν ακόμη δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Ρεθύμνου και ο Παντελής Καφές από την ΕΠΣ Λασιθίου. Ακόμη η ΕΠΣ Πειραιά πρότεινε τον πρόεδρό της Γιώργο Ανατολάκη, η ΕΠΣ Κέρκυρας τον σκόρερ του έπους της Πορτογαλίας Αγγελο Χαριστέα και η ΕΠΣ Πύργου τη Βίκυ Κουλούρη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook