Και όσο προχωράμε προς τη λήξη των πρωταθλημάτων, τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον.

Και το κίνητρο για κάποιες ομάδες. Κίνητρο για βαθμούς που θα οδηγήσουν σε ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή στην κατηγορία με τις αποδόσεις από stoiximan cy. Και το κίνητρο μας δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στα πονταρίσματα μας στο livebetting.com.cy. Όσο μπορεί να ισχύει αυτό. 

ΠΑΡΜΑ – ΤΖΕΝΟΑ  (21:45)

Δεν είναι μόνο ότι κέρδισε μετά από 17 αγωνιστικές, αλλά ότι το αξιοπερίεργο – τουλάχιστον στατιστικά – είναι ότι το κατάφερε χωρίς να δεχτεί γκολ. Υποδέχτηκε την Ρόμα και την κέρδισε με 2-0, με γκολ που πέτυχε στην αρχή (9’) και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με πέναλτι που οι Ρωμαίοι αμφισβητούν έντονα. Νίκη που δεν της άλλαξε ακριβώς την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά μείωσε την απόσταση που τη χωρίζει από τη σωτηρία. Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες αμυντικοί Ιακοπόνι και Γκαλιόλο, ο μέσος Νικολούσι και οι επιθετικοί Βαλέντι, Ινγκλέζε και Ζερβινιό. 
 
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε την ισοπαλία από την Ουντινζε με 1-1. Σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τους Γενοβέζους να ανοίγουν το σκορ στο 8’ και την φιλοξενούμενη να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 30ο λεπτό. Σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, παρά τις πολλές προσπάθειες και ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες για να το αλλάξουν. Χωρίς τον αμυντικό Π)ελεγκρίνι και τον μέσο Κασάτο.    

Η Πάρμα είναι αναγκασμένη να αναζητά συνεχώς βαθμό ή βαθμούς για να μπορέσει να σωθεί. Λογικά αναμένεται να ρισκάρει συχνά για να πετύχει ένα γκολ. Μπορεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις η Τζένοα. Θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.95. Δείτε εδώ πληροφορίες για στοίχημα από το κινητό στη στοιχιμαν.

ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΝΤΣ (22:00)

Έχοντας το ηθικό στα ύψη μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ προσπάθησε να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο και στην αναμέτρηση με την Σίτι. Προσδοκώντας ίσως κάποιο βαθμολογικό όφελος και από αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. Και η αλήθεια είναι ότι για ένα ημίχρονο το κατάφερε. Στο δεύτερο όμως η Σίτι ήταν Σίτι και σε 13 λεπτά δέχτηκε 3 γκολ και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα. 

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά ένα καινούριο και απρόβλεπτο πρόσωπο – αυτή τη φορά προς το θετικό – παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση με την Τσέλσι έχοντας ασφαλίσει τα μετόπισθεν. Και έτσι μπόρεσε να πάρει την “λευκή” ισοπαλία.  Όχι ότι αλλάζει πολλά για την Λιντς το αποτέλεσμα, αφού ούτε κινδυνεύει, αλλά ούτε βλέψεις για κάτι παραπάνω έχει. 

Δύσκολη η εκτίμηση του αγώνα, καθώς για να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να ξέρουμε με ποιο πρόσωπο θα κατέβει γήπεδο η Λιντς. Και αυτό είναι κάτι που ίσως ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της δεν το ξέρουν. Θα πάμε όμως στον άσο με βάση το μονόπλευρο κίνητρο. Σε απόδοση 2.55    

ΜΠΕΤΙΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ (22:00)

Ήττα στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας από την Σεβίλλη. Μια μάλλον άδικη ήττα, καθώς ειδικά μετά το 1-0 στο 27ο λεπτό η Μπέτις ήταν αυτή που ήταν ανώτερη και δημιουργούσε τις περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες. Αλλά η άμυνα της Σεβίλλης θύμιζε τη δυνατή άμυνα που έχει από την αρχή της σεζόν και κράτησε την Μπέτις στο μηδέν. Διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της καταλογίστηκε και έχει δίκιο. 

Από τοπικό ντέρμπι προέρχεται και η Λεβάντε. Με τη διαφορά ότι αυτή ήταν που επιβλήθηκε με 1-0 επί της Βαλένθια. Και μάλλον το άξιζε καθώς στο πρώτο μισάωρο κυριάρχησε στο παιχνίδι. Ευτύχησε σε αυτό το διάστημα (στο 18’) να πετύχει και ένα γκολ και τα πάντα έγιναν ευκολότερα. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ήταν να αμυνθεί. Και το έκανε με επιτυχία.     

Επικίνδυνη επιθετικά η Λεβάντε, είναι σε θέση να κάνει ροντέο κάθε αγώνα. Από την άλλη το βαθμολογικό κίνητρο βρίσκεται με τους γηπεδούχους. Θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.71 καθώς η Λεβάντε αν και αδιαφορη βαθμολογικά, αρέσκεται να κάνει ζημιές σε κάθε έδρα.

Δείτε όλα τα τελευταία προγνωστικά και τα EURO 2021 αποδοσεις νικητη της διοργάνωσης με ανάλυση και στατιστικά, όπως επίσης το πρόγραμμα και τα γήπεδα των αγώνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook