Εξιχνιάστηκαν, πέντε  υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν, στο Ρέθυμνο.

Εξιχνιάστηκαν χθες  το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, πέντε υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οχήματα και σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο. 

Ειδικότερα, άγνωστο άτομο την 17.03.2021 το βράδυ, αφαίρεσε από όχημα χρηματικό ποσό.

Διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 13.03.2021 έως την 17.03.2021 ο δράστης που είναι Έλληνας είχε διαπράξει ακόμη τέσσερις κλοπές σε αυτοκίνητα και σε επιχείρηση αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, μία χρεωστική κάρτα, εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου (ζευγάρι ακουστικά) και ζεύγος διοπτρών (κιάλια)

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου αναζητήθηκε, εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα ένα εκ το οποίο είχε αφαιρέσει, η αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα, το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν κατείχε την απαραίτητη από τον νόμο ιατρική συνταγή, δύο  αναδιπλούμενα μαχαίρια, το αφαιρεθέν ζεύγος διοπτρών,  δύο φακοί, και εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου (ζευγάρι ακουστικά).

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook