Την πρώτη θέση στον μικρό τελικό των 200μ. μικτή κατέλαβε ο Απόστολος Παπαστάμος στο στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ Golden Tour που διοργανώνεται στη Μασσαλία.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του ΝΟΧ ήταν 1ος στον μικρό και 9ος συνολικά με επίδοση 2:04.48.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Ξεκίνησε την Παρασκευή η συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ Golden Tour που διοργανώνεται στη Μασσαλία.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής πήρε μέρος στο αγώνισμα των 200μ. μικτή όπου εξασφάλισε την 1η θέση στον μικρό τελικό και 9η στη γενική κατάταξη με επίδοση 2:04.48. Ο Παπαστάμος βρέθηκε στον μικρό τελικό μετά την παρουσία που είχε στον προκριματικό του αγωνίσματος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, με χρόνο 2:05.66.

Από εκεί και πέρα, οι σπουδαιότερες εμφανίσεις στην πρώτη μέρα του μίτινγκ ανήκουν στον Απόστολο Χρήστου, που κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα των 100μ. ύπτιο, επιβεβαιώνοντας έτσι το όριο για την συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στον ίδιο τελικό, ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης κατέλαβε την 4η θέση, εξασφαλίζοντας το όριο για το ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης.

Οι αγώνες που διοργανώνονται από την γαλλική κολυμβητική ομοσπονδία συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook