Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη στο σπουδαίο ματς των Περιβολίων αυτή ήταν τα Χανιά, που είχαν την κλασικότερη ευκαιρία με τον Βασιλόγιαννη, μένοντας τελικά στο 0-0 με την Ξάνθη.

Στο 58’ με αρκετή δόση τύχης ο Μπέντο απέκρουσε το πλασέ του Βασιλόγιαννη, ενώ στο 73’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε η Ξάνθη με τον Τ. Παπάζογλου. Στις καθυστερήσεις χάθηκε νέα ευκαιρία με τον Μπραμπίγια, σε φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι του Τζούρμαν.

Οι φάσεις του αγώνα
2′ Σέντρα του Εμπερτ για τον Μικελτάτζε από κόντρα στον Ανδρέου η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
20′ Γύρισμα του Διαμαντόπουλου προς τον Μασένα ο Πέτροβιτς έδιωξε σε κόρνερ.
23′ Από πλάγιο άουτ του Παντελιάδη η κεφαλιά του Θυμιάνη κατέληξε άουτ.
32′ Σέντρα του Σιατραβάνη κεφαλιά του Μικελτάτζε ψηλά άουτ η μπάλα.
37′ Επικίνδυνη σέντρα του Βασιλόγιαννη διώχνει ο Τζούρμαν.
45+2′ Κόρνερ του Βασιλόγιαννη ο Ανδρέου στην πορεία της μπάλας και από την πλάτη του περνάει πάνω από την εστία.
58′ Απίστευτη ευκαιρία, από έξυπνη κομπίνα σε φάουλ ο Καμαρά κάνει το γύρισμα και ο Βασιλόγιαννης πλασάρει με τον Μπέντο στο πέσιμο να διώχνει με αρκετή δόση τύχης.
60′ Σουτ του Καμαρά άουτ.
73′ Από φάουλ του Εμπερτ ο Τ. Παπάζογλου σκοράρει με κεφαλιά-ψαράκι αλλά το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη οφσάιντ του α’ βοηθού Γαρεφαλλάκη.
80′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Μασένα ο Μπέντο μπλοκάρει.
90+2′ Μεγάλη ευκαιρία από γύρισμα του Αναστασόπουλου το σουτ του Μπραμπίγια αποκρούστηκε από τον Τζούρμαν με διαμαρτυρίες για χέρι.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου) – Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Βέρκερ (49′), Τ. Παπάζογλου (81′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (70′ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (89′ Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα (83′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Μικελτάτζε (79′ Μυστακίδης), Εμπερτ, Θυμιάνης (54′ Θ. Παπάζογλου), Κέβιν Γκαρσία (10′ λ.τρ. Παντελιάδης), Σιατραβάνης (54′ Σχρόιεν), Πέτροβιτς, Τ. Παπάζογλου, Δημούτσος, Τζούρμαν, Βέρκερ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook